Προφίλ

Προφίλ

Η Amfipoli Travel είναι ένας ταξιδιωτικός οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ταξιδίων και μεταφορών, επαγγελματικών και τουριστικών, ενώ προσφέρει δημόσιες και ιδιωτικές μεταφορές σε εταιρείες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα. Λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2005 ενώ συνεργάζεται με μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαμονής για ατομικές και οργανωμένες εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, τουριστικούς οδηγούς, στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Από τα πρώτα μας βήματα εστιάσαμε στις εισερχόμενες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και μετά από 10 χρόνια παρουσίας μας στον τομέα του τουρισμού καταφέραμε να διευρύνουμε το χώρο της δραστηριότητάς μας ξεκινώντας από το βόρειο τμήμα της Ελλάδας, από τη χερσόνησο της Χαλκιδικής, μέχρι τη Θάσο, και τη Θεσσαλονίκη και καλύπτοντας σχεδόν όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά.

Μας έχει πάρει πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, και οι πελάτες μας πλέον είναι αυτοί που μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε πετύχει μέσα από τα χρόνια ισχυρές συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς βασιζόμενοι στο επίπεδο εμπειρίας μας και την ευθύνη προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δίνουμε μια υπόσχεση και μια εγγύηση για καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με την τιμή.
Από την ίδρυση της εταιρείας μας, η φιλοσοφία μας είναι να αναπτύσσουμε πάντα τις υπηρεσίες μας, να παραμείνουμε πάντα προσανατολισμένοι στον πελάτη και να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας καλλιεργώντας δίκτυα μακροχρόνιων συνεργασιών που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

MH.T.E.: 0933Ε6000199601

0