Πολιτική προστασίας

Πολιτική προστασίας

Ο Αριθμός μητρώου τουριστικών επιχειρήσεων (ΜΗ.Τ.Ε.)  0933E81000104301

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους και τη σχετική πολιτική μας επ’ αυτού, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Γενικά

Η συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Μέσω της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σας ενημερώνουμε για το ποιες πληροφορίες (εφεξής «προσωπικά δεδομένα») ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς, για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν, με ποιους θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες, καθώς και ποιες διαδικασίες ασφάλειας έχουμε εφαρμόσει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι συναλλαγές σας με εμάς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται, ελέγχονται από την Amfipoli Travel (εφεξής «εμείς» και «εμάς»), με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Επιφυλάσσεστε του δικαιώματός σας να υποβάλετε παράπονα ανά πάσα στιγμή στην επιβλέπουσα αρχή της χώρας σας σχετικά με ζητήματα προστασίας δεδομένων. Στην Ελλάδα, αυτή η αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και μπορείτε να βρείτε σχετικές λεπτομέρειες μέσω της ακόλουθης σύνδεσης:www.dpa.gr. Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι’ αυτό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται παραπάνω. Όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση μέσω της Ιστοσελίδας μας, υπεισέρχεστε σε μια συμβατική σχέση μαζί μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση μίας κράτησης μέσω της ιστοσελίδας μας, είναι η συλλογή, διαχείριση κα επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τη συμβατική μας υποχρέωση απέναντί σας, για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς (άρθρο 5 παρ. 1β Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Σε αυτή τη συμβατική σχέση στην οποία Εσείς είστε το Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, η Εταιρεία μας λειτουργεί είτε ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων είτε ως Εκτελών την Επεξεργασία (άρθρο 4 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).

Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και πώς τα συλλέγουμε

Μολονότι σε κάποιες περιπτώσεις θα σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για παράδειγμα, προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες (και θα σας καταστήσουμε σαφές τι ακριβώς χρειαζόμαστε από εσάς εκείνη τη στιγμή), μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε πολλές σελίδες στον ιστότοπό μας, χωρίς να χρειαστεί να μας παράσχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα.

1. Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

Τούτο λεχθέντος, διατηρούμε το δικαίωμα να συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

  • Δεδομένα ταυτότητας περιλαμβάνουν το όνομα, πατρικό όνομα, επώνυμο, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, οικογενειακή κατάσταση, τίτλος, ημερομηνία γέννησης και φύλο.

  • Δεδομένα επαφής περιλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμοί τηλεφώνου.

  • Οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνουν τον τραπεζικό λογαριασμό και στοιχεία κάρτας πληρωμής.

  • Δεδομένα συναλλαγής περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές προς και από εσάς και άλλα στοιχεία προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράσατε από εμάς.

  • Τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.

  • Δεδομένα προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασής σας, αγορές ή παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από εσάς, ενδιαφέροντα, προτιμήσεις, σχόλια και απαντήσεις σας στις έρευνες.

  • Δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  • Δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικών προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με μας.

  • Δεδομένα υγείας που παρέχονται από εσάς ώστε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και να εκπληρώνουμε τις ειδικές ανάγκες σας (για παράδειγμα, η παροχή πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες).

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και γιατί τα επεξεργαζόμαστε

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για εσάς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (είτε οι υπηρεσίες παρέχονται απευθείας από εμάς ή από άλλες εταιρείες ή πράκτορες που ενεργούν εκ μέρους μας), όταν ταξιδεύετε με μας, όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή όταν χρησιμοποιείτε το chat μας, το τηλεφωνικό κέντρο μας ήτην εφαρμογή μας για κινητά. Θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει. Γενικά, θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο:

  • Σε περίπτωση που πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που ετοιμαζόμαστε να συνάψουμε ή έχουμε ήδη συνάψει με εσάς.

  • Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.

  • Σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

  • Όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.

  • Σε περίπτωση που βασιστούμε στη συναίνεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην παράγραφο 1 παραπάνω.

3. Σκοποί για τους οποίους θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

Περιγράφουμε παρακάτω όλους τους τρόπους με τους οποίους σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα και σε ποιες νομικές βάσεις στηρίζουμε τις πράξεις μας. Περιγράφουμε επίσης ανάλογα με την περίσταση ποια είναι τα έννομα συμφέροντά μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για περισσότερους από έναν νομικούς λόγους ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινίσεις για τον συγκεκριμένο νομικό λόγο στον οποίο βασιζόμαστε, ώστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα όταν στον πίνακα που ακολουθεί περιγράφουμε περισσότερους από έναν λόγους:

4. Αλλαγή σκοπού

Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, εκτός αν κρίνουμε ευλόγως ότι θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλον λόγο και αυτός ο λόγος είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να λάβετε εξηγήσεις σχετικά με το κατά πόσο η επεξεργασία για το νέο σκοπό είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν τυχόν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για άσχετο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε για να εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το κάνουμε ή/και να λάβουμε τη ρητή και σαφή συναίνεσή σας.

Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται από τρίτους, χωρίς να τις ελέγχουμε. Οι πολιτικές, που ακολουθούν οι ιστοσελίδες αυτές σχετικά με τις πληροφορίες που εσείς παρέχετε, δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Προστασίας. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες ή σε ιστοσελίδες που σας προτείνουμε σχετικά με τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις, θα διέπονται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας της εκάστοτε ιστοσελίδας. Όταν κάνετε ‘κλικ’ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, εισέρχεστε σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Εμείς δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε (επιπλέον της παρούσης) τις πολιτικές προστασίας στις διαφορετικές ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας.

Πολιτική Cookies

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των “cookies”, προκειμένου να αποσαφηνίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας και να εντοπίσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπαγενικής χρήσης, αφότου ο χρήστης βρίσκεται στη σελίδα μας. Τα cookies είναι μηνύματα τα οποία ο διακομιστής (webserver) μεταβιβάζει στον περιηγητή σας (webbrowser) όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Ο περιηγητής σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα σε ένα μικρό αρχείο, το οποίο θα μας δώσει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται στο σύνολό τους, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησηςαποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, αλλά μπορείτε πάντα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα cookie, αλλά κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων στην ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

α. Τεχνικά cookies– Αφορούν αυστηρά στη χρήση της ιστοσελίδας. Είναι απαραίτητα για να σας προσφερθούνσωστά και με ακρίβεια οι υπηρεσίες που αναζητάτε.

β. Λειτουργικά cookies– Είναι αναγκαία για την παροχή των υπηρεσιών που ζητούνται από τους χρήστες σε αυτόν τον ιστοχώρο. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από το site μας https://www.amfipolitravel.com”.

γ. Analyticscookies– Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα μας μέσω της απλοποίησης της διαδικασίας αναζήτησης και κράτησης εισιτηρίων. Η πιο χρήσιμη και πολύτιμη πληροφορία που λαμβάνουμε για αυτό το λόγο, προέρχεται από τα AnalyticsCookies τα οποία μας επιτρέπουν να δούμε με ποιο τρόπο κινούνται οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας ανώνυμα και να καταγράψουμε το περιεχόμενο το οποίο βλέπουν και τι τους ενδιαφέρει. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την online εμπειρία που σας προσφέρουμε και να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μας βρίσκουν τις πληροφορίες που αναζητούν.

δ. Cookies κοινωνικής δικτύωσης– Μέσω αυτών των Cookies μας παρέχεται η δυνατότητα να ενσωματώσουμε περιεχόμενο από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραζόμαστε widgets κοινωνικής δικτύωσης ή να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας βάσει των πληροφοριών που σας αφορούν και έχετε μοιραστεί προηγουμένως μέσω των κοινωνικών σας λογαριασμών.

ε. Διαφημιστικά cookies– Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε με τις προσφορές που πραγματικά σας ενδιαφέρουν!Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις και τις επιλογές σας στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να σας εμφανίζονται εξατομικευμένες διαφημιστικές πληροφορίες ανάλογα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

στ. Cookies από συνεργαζόμενες σελίδες– Επιθυμία μας είναι να ανταμείβουμε πάντοτε τους συνεργάτες μας για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν, αλλά αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνο με τη δική σας συνδρομή και βοήθεια! Αυτού του είδους τα cookies μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας από σελίδες συνεργατών μας. Ειδικότερα:

GoogleAnalytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί GoogleAnalytics, μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων, που προσφέρεται από την Google. Το GoogleAnalytics χρησιμοποιεί “cookies”, που είναι αρχεία σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και διευκολύνουν στην ανάλυση της χρήσης που κάνετε στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση σας (συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας) μεταφέρονται σε ένα διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, να συντάξει αναφορές για τους διαχειριστές της σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και του διαδικτύου.

Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι προβλέπεται από το νόμο ή εάν τυχόν τρίτα μέρη επεξεργάζονται τα δεδομένα εκ μέρους της. Η Google δε θα συσχετίσει τη διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που κατέχει. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το GoogleAnalytics, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά επισημαίνουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της παρούσας ιστοσελίδας.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από την Google, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και για τον ανωτέρω σκοπό. Αν δεν επιθυμείτεη Google να λαμβάνει πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τις σελίδες, μπορείτε να εξαιρεθείτε από το GoogleAnalytics πατώντας εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα cookies ανά πάσα στιγμή μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, αλλά αν το κάνετε, δεν θα είμαστε σε θέση να καταγράφουμε τις αγορές σας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας και γιατί

Όταν κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας και παρέχετε προσωπικές πληροφορίες, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να ολοκληρώσουμε την κράτησή σας, να εκπληρώσουμε πιθανά αιτήματά σας και να σας παρέχουμε μέσωemail πληροφορίες ή ενημέρωση σχετικά με το ταξίδι σας. Δε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους, εκτός αν αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας και να εκπληρώσουμε αιτήματα σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού σας. Τέτοια άλλα τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι ακτοπλοϊκές εταιρείες ή πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών, εμπορικές υπηρεσίες πιστωτικών καρτών, συστήματα κράτησης θέσεων, χωρίς να περιορίζονται μόνο σε αυτά. Αυτοί οι πάροχοι θα γνωστοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με το ταξιδιωτικό σας προφίλ στην ακτοπλοϊκή εταιρεία, στις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και σε άλλους προμηθευτές των οποίων τα προϊόντα ή υπηρεσίες έχετε αγοράσει.

Παρόλο που προσπαθούμε να επιλέγουμε αξιόπιστους παρόχους και προσπαθούμε να θέτουμε συμβατικούς περιορισμούς σε τρίτους που λαμβάνουν τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούν τα δεδομένα αυτά σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δε θα χρησιμοποιήσουν ή αποκαλύψουν τα δεδομένα αυτά, χωρίς την άδειά σας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να εξετάζετε τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων τυχόν τρίτων παρόχων/προμηθευτών, των οποίων προϊόντα αγοράζετε στην ιστοσελίδα μας. Επιπλέον, οι πάροχοι μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας, όταν είναι απαραίτητο, για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τηνεπιβεβαιωμένη κράτησή σας.

Παρόλο που δε συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, παρακολουθούμε τηνπλοήγηση των χρηστών, προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες σε επιλεγμένους συνεργάτες μας για σκοπούς διοίκησης επιχειρήσεων, εξυπηρέτησης πελατών, μάρκετινγκ καθώς και ελέγχων ποιότητας, λειτουργιών και ανάλυσης. Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει, αλλά μόνο με τη συγκατάθεση σας.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους όπως επίσημους φορείς και εξειδικευμένους συμβούλους μας, αν κρίνουμε πως είναι απαραίτητο για (i) τη συμμόρφωση με σχετικούς νόμους, διαταγές και νομοθεσίες (ii) να θέσουμε σε ισχύ τους όρους χρήσης που έχουμε για τους πελάτες μας ή άλλες συμβατικές συμφωνίες(iii) να προστατέψουμε την περιουσία και τα δικαιώματα της Εταιρείας μας, των πελατών και άλλων (π.χ. από τυχόν ενέργειες απάτης).

Όταν κάνετε μια κράτηση ή αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας, λόγω των διεργασιών ασφαλείας, υπάρχει η πιθανότητα να μοιραστούμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε (για παράδειγμα, το όνομά σας, τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, λεπτομέρειες σχετικά με τη διεύθυνση χρέωσης) σε οργανισμούς πιστοληπτικής αναφοράς, επεξεργαστές πληρωμών ή άλλα τρίτα μέρη με σκοπό την επαλήθευση των πληροφοριών αυτών. Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία δε μπορούν να επαληθευτούν (για παράδειγμα, αν η διεύθυνση χρέωσης που έχετε δηλώσει δεν ταιριάζει με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα της αγοράς σας δεν έχει επιβεβαιωθεί και για να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ταδιορθωμένα στοιχεία, εάν αυτό είναι δυνατόν, ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από την ιστοσελίδα μας

Όταν αγοράζετε προϊόντα από εμάς στο διαδίκτυο, σας ζητάμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας. Καταγράφουμε επίσης τη διεύθυνση IP (InternetProtocol), η οποία είναι η διεύθυνση του υπολογιστή σας στο Internet. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για την αγορά σας, να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να σας στείλουμε τα προϊόντα σας. Θα σας στείλουμε, επίσης, μια απόδειξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά σας.

Απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας, να παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να εκπληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας. Καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας για να δείξουμε ότι εφαρμόστηκε ο σωστός φόρος στην πώληση, την οποία οφείλουμε να πράξουμε από το νόμο.

Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στον ιστότοπό μας και στον εξυπηρετητή στο «σύννεφο», αμφότεροι με έδρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταβιβάζονται σε έναν επεξεργαστή πληρωμής τρίτου ο οποίος είναι πιστοποιημένος με την Ασπίδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ (η οποία παρέχει αποτελεσματικές διασφαλίσεις για τις πληροφορίες σας). Δε διατηρούμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε για να κάνετε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.

 Διατηρούμε τις πληροφορίες της παραγγελίας σας για αόριστο χρονικό διάστημα, καθώς οι άδειες που πωλούμε για τα προϊόντα μας δεν λήγουν.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι σχετικές με την προοριζόμενη χρήση τους, ακριβείς και ολοκληρωμένες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με την επίσκεψη στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι μετά το κλείσιμο ενός λογαριασμού, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ή να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία. Ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε νέο λογαριασμό ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλα μέτρα προστασίας (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών κρυπτογράφησης, ανωνυμοποίησης ή και ψευδονυμοποίησης όπου κρίνεται απαραίτητο) προκειμένου να αποτρέψουμε την ακούσιααπώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη και χρήση ή προσπέλαση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε όσους εργαζομένους, πράκτορες, αναδόχους και άλλους τρίτους που πρέπει να τα γνωρίζουν προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους.

Θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικάσύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες χειρισμού κάθε ύποπτης παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα ειδοποιούμε εσάς και κάθε αρμόδια αρχή για οποιαδήποτε παραβίαση όταν υποχρεούμαστε από το νόμο να το κάνουμε.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όσο χρειάζεται προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης οποιασδήποτε νομικής ή λογιστικής υποχρέωσης ή υποχρέωσης αναφοράς.

Για τον προσδιορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, αν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις περιόδους διατήρησης διαφορετικών κατηγοριών δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι διαθέσιμες στην πολιτική μας σχετικά με τη διατήρηση την οποία μπορείτε να τη ζητήσετε, επικοινωνώντας με μας. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή.

Προβολή προσαρμοσμένων διαφημίσεων

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε περιεχόμενο και πληροφορίες, σχετικές με τις προτιμήσεις σας. Για το λόγο αυτό, ενδέχεται μέσω των cookies και άλλων τεχνολογιών να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικές με τις αναζητήσεις σας στο διαδίκτυο, οι οποίες συνδέονται με τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις.

Έπειτα, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες, μαζί με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, για να προβάλουμε διαφημίσεις σχετικές με τις προφανείς προτιμήσεις σας, στην ιστοσελίδα μας ή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Ωστόσο, δε συνδυάζουμε ποτέ τις πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις με προσωπικές πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) για να προβάλουμε διαφημίσεις. Επιπλέον, δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να σας προβάλουν διαφημίσεις.

Αν επιθυμείτε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις ή προσφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του email που λάβατε από εμάς ή να στείλετε το αίτημά σας για κατάργηση της εγγραφής σας στο info@amfipolitravel.com.

Διακίνηση των πληροφοριών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες σας επεξεργάζονται εκτός της χώρας σας, όπου βρίσκονται και λειτουργούν οι διακομιστές μας και η κεντρική βάση δεδομένων μας. Παρά το γεγονός ότι η ισχύουσα νομοθεσία προστασίας των δεδομένων και οι άλλοι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τόσο πλήρεις όσο εκείνοι που επιβάλλει η νομοθεσία στην Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και οποιαδήποτε άλλη σχετική ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, όπως περιγράφεται σε αυτή την πολιτική, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα των χωρών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) το νομικό πλαίσιο των οποίων όμως είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις και το επίπεδο ασφαλείας που επιτάσσει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας τωνδεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Λαμβάνουμε πάντοτε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας που προβλέπονται στον ως άνω Κανονισμό και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων.

Δικαίωμα Πρόσβασης, Επεξεργασίας και Διαγραφής των Δεδομένων σας

Ως Υποκείμενο των Δεδομένων έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζονται από τηνΕταιρεία μας καθώς και το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση τυχόν ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν (άρθρ. 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας που πραγματοποιείται από τηνΕταιρεία μας στα πλαίσια της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης, μπορείτε επίσης να απαιτήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσής σας προς την Εταιρεία μας (άρθ. 16 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).

Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Έχετε ανά πάσα στιγμή και κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία μας (η οποία όπως προελέχθη λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας στη μεταξύ μας συμβατική σχέση) τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθ. 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου η Εταιρεία μας να είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις εκ του νόμου απορρέουσες υποχρεώσεις της (άρθ. 23 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).

Οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την τροποποίηση, αλλαγή ή/και ακύρωση των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργάζονται από την εταιρεία μας, μπορείτε να μας το αποστείλετε με email στο info@amfipolitravel.com.

Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email στο info@amfipolitravel.com.Είμαστε δεκτικοί στα σχόλια ή στις ερωτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε οποτεδήποτε με την εταιρεία μας προκειμένου να:

  • Αιτηθείτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με εσάς κατέχει η εταιρεία μας

  • Διορθώσετε ή Τροποποιήσετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία με εσάς κατέχει η εταιρεία μας ή/και

  • Διαγράψετε οποιαδήποτε σχετική με εσάς πληροφορία κατέχει η εταιρεία μας.

Άλλες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναθεωρήθηκε και δημοσιεύθηκε στις 11/03/2020. Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αναθεωρήσουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή (η εκάστοτε έκδοση τίθεται σε ισχύ μόλις δημοσιευτεί), οπότε παρακαλούμε να την ελέγχετε περιοδικά.

Οι αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα έχουν εφαρμογή στις πληροφορίες που συλλέγονται, από την ημερομηνία που θα δημοσιευτεί η αναθεωρημένη έκδοση, καθώς και στις υπάρχουσες πληροφορίες, τις οποίες κατέχουμε. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά τη δημοσίευση αλλαγών, συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς, των αλλαγών αυτών.

~Εκ μέρους της ομάδας του AmfipoliTravel σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

Amfipoli Travel SA © 2020