Ηλεκτρονικές πληρωμές – PayPal

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και την οργάνωση των πελατών μας, η εταιρεία Amfipolis Station Travel είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι είναι δυνατή και η ηλεκτρονική αγορά των πάσης φύσεως ταξιδιωτικών – μεταφορικών  υπηρεσιών της.

Πατώντας click στο παρακάτω εικονίδιο, o πελάτης μεταφέρεται στην σελίδα ηλεκτρονικών συναλλαγών της ασφαλούς υπηρεσίας Paypal, όπου εκεί θα μπορεί να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, με το ποσό της ταξιδιωτικής υπηρεσίας που επέλεξε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και βοήθεια είμαστε στην διάθεση σας.

Paypal-Pay-Now

Σημαντικές παρατηρήσεις όσον αφορά την πρόσβαση του πελάτη στο Internet.
Παρακαλώ διαβάστε με προσοχή

1. Για τη διενέργεια οποιασδήποτε ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω του www.paypal.com θα πρέπει να έχει απαραιτήτως εξασφαλισθεί από το χρήστη του εν λόγω διαδικτυακού τόπου ο κατάλληλος τεχνικός εξοπλισμός και η σύνδεση στο διαδίκτυο (Internet). Η Amfipolis Station Travel δεν παρέχει τον εξοπλισμό που προαπαιτείται για την εξασφάλιση πρόσβασης στο διαδίκτυο και ο χρήστης βαρύνεται αποκλειστικά με το κόστος σύνδεσης και χρήσης του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς και με τυχόν έξοδα ή φόρους που συνδέονται με τη χρήση αυτού.

2. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.paypal.com αναγνωρίζει ότι η υποβολή των κωδικών του (email και Κωδικός) κατά τη σύνδεσή του με την υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών του διαδικτυακού τόπου www.paypal.com, πιστοποιεί την ταυτότητά του και υποχρεούται, για την προσωπική του ασφάλεια, να ενεργεί με τη δέουσα επιμέλεια, λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας για να αποτρέπει την παράνομη χρήση των κωδικών του από τρίτα εξουσιοδοτημένα ή μη πρόσωπα, να φυλάσσει μυστικούς και να μην γνωστοποιεί τους προσωπικούς κωδικούς του σε τρίτους και γενικά να μεριμνά για τη μη διαρροή τους. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.paypal.com, ως κάτοχος των εν λόγω κωδικών, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και φέρει τον κίνδυνο κάθε ζημίας δικής του από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτου με οποιονδήποτε τρόπο στους κωδικούς του.

3. Το Internet δεν είναι ασφαλές περιβάλλον και, μολονότι η υπηρεσία Paypal χρησιμοποιεί λογισμικό κατά των ιών Η/Υ αλλά και επιπρόσθετη κρυπτογραφική τεχνολογία για τις ασφαλής συναλλαγές, η εταιρεία Amfipolis Travel δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η λειτουργία του διαδικτυακού τόπου www.paypal.com θα είναι αδιάλειπτη ή απαλλαγμένη από κάθε είδους σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή (download) είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία, στοιχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού

4. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του (του δικού του ηλεκτρονικού υπολογιστή από ιούς).  Η Amfipolis Station Travel δεν μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη εξαιτίας της προβληματικής λειτουργίας του φέροντος τηλεπικοινωνιακού δικτύου που δεν εμπίπτει στη δική της δικαιοδοσία ή έλεγχο και μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στην ορθή και έγκαιρη εκτέλεση των διαβιβαζόμενων εντολών. Ο χρήστης δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία σε περίπτωση τηλεπικοινωνιακής αδυναμίας ή/και γεγονότων ανωτέρας βίας και πάντως η Amfipolis Station Travel δεν εγγυάται στο χρήστη την αδιακώλυτη συνεχή δυνατότητα πρόσβασής του στις υπηρεσίες που παρέχει η υπηρεσία Paypal. Σε περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα εναλλακτικά κανάλια πρόσβασης στις υπηρεσίες της εταιρείας Amfipoli Station Travel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.